Aluminium

Duurzaam en onderhoudsarm in vele kleuren

Een keuze voor aluminium betekent een keuze voor het leven, de levensduur van aluminium is indrukwekkend en uiterst onderhoudsvriendelijk.
Door de aangebrachte laklaag is het aluminium bestand tegen alle weersomstandigheden en behoeft dus slechts minimaal onderhoud. De gemoffelde profielen zijn in alle ST en RAL-kleuren verkrijgbaar. Bij een keuze voor bi-color kunt u voor de binnen en buitenzijde afzonderlijk de kleuren kiezen

Serres en uitbouwen in vele klassieke stijlen

De klassieke Victoriaanse stijl wordt in Engeland vaak toegepast. Deze onderscheidt zich door zijn specifieke uitvoering en vormen een heel aparte nostalgische uitstraling.

SERRE ROYAL past voor deze specifieke stijl speciale profielen toe met een rustieke vormgeving.
De serres bijvoorbeeld zijn vaak voorzien van hogere puien met bovenlichten, en voeren wij naar uw wens en smaak uit met klassieke accenten, de gewaaierde aanzienlijk steilere dakhellingen kunnen wij voor u uitrusten met sier smeedijzeren afwerkingen aan de buitenzijde, ook voor de binnen afwerkingen is dit mogelijk. deze klassieke toepassingen zijn bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor oudere of klassieke woningen.