SERRE ROYAL is specialist in het maken van uitbouwen met een plat dakconstructie.
De ideale manier om uw woonruimte aan uw huis te vergroten, uw heeft de voordelen van een normaal vlak doorlopend plafond.
De hoge aluminium puien kunnen geheel naar wens ingevuld worden als schuifpui, vouwwand of openslaande deuren.
Om nog meer extra daglicht te creëren kan er eventueel ook gekozen worden voor een lichtstraat, uitgevoerd als lessenaar dak, zadeldak of met afgeschuinde hoeken.

 

Serres

Een belangrijk product van ons is uiteraard de serre. Doordat het gehele dak van zonwerend glas is voorzien, is natuurlijk daglicht het grootste kenmerk van de serre. Zowel in de zomer als in de winter profiteert u maximaal van het zonlicht, alle seizoenen een aangenaam leefklimaat. Ook de tuin wordt meer bij uw woonkamer betrokken voor nog meer woongenot. Er zijn vele vormen mogelijk, waaronder rechte en waaierdaken. Het streven van SERRE ROYAL naar hoge kwaliteit en de vele goede eigenschappen maken aluminium het ideale materiaal voor uw serre. Door de geïntegreerde thermische onderbreking wordt de isolatiewaarde van het aluminium sterk verbeterd.
Ook voorkomt deze zogenaamde koudebrug condensatie.

SERRE ROYAL de specialist voor Combi-serres

Wilt u de voordelen en uiterlijke kenmerken van een serre combineren met een plat dak, dan kunt u kiezen voor een combi-serre. Het schuine glazen dak van de serre laat veel licht door en het platte dak zorgt voor het ruimtelijk effect. Bij dit type serre zijn ook vele vormen mogelijk, zoals het mooi vormgeven van diverse hoekmodellen. SERRE ROYAL maakt het voor u mogelijk.

De bouwtijd
Natuurlijk hangt de bouwtijd van elke uitbouw of serre af van de uitvoering en grootte.
Standaard worden de bouwonderdelen maximaal voorbereidt op het werk aangeleverd, waardoor de werkzaamheden op locatie zoveel mogelijk wordt beperkt en de bouwsnelheid wordt verhoogd.
Voor de totale bouwtijd incl. fundatie moet u rekenen op een periode van vijf tot zeven weken.
Dit heeft ook te maken met het (solide) uitharden van de betonfundatie.

SERRE ROYAL nu ook met grote panorama XXL schuifpuien (Geen donkere woonkamers meer).
Met onze aluminium schuifpuien is het nu mogelijk tot plafondhoogte te gaan, met maximaal daglicht in uw woonkamer als resultaat.

Aluminium ramen en deuren (schuif) puien: Veiligheid staat voorop

U wilt niet alleen een prachtige pui, maar ook een inbraakveilige oplossing? Wij beschikken over de kennis en de materialen om dit zo optimaal mogelijk uit te voeren, en laat u informeren over ons zwaar drie- en vijf-puntssluiting systemen en inbraakwerende beglazingen. Wij geven u graag uitgebreide informatie over de mogelijkheden die voor uw woonsituatie het beste is.
Is uw oude pui aan vervanging toe of wilt u meer daglicht en betere kwaliteit? Ook als u een aluminium schuif of vouwpui nodig heeft of openslaande deuren, in overleg met ons is alles mogelijk.